Guldklimp

Lycke var en lycklig terrier när hon fick vara med på tävlingsledarutbildningen i Knivsta igår. Att få se så mycket folk och hundar, träna lydnad och äta massor med snö var tydligen extremt uppskattat efter vinterns karens!
Vi fick tävlingsträna lydnadsklass 1 och nog kommer hon ihåg vad det går ut på, så bra att hon utförde momenten utan att vänta på kommando och så bra att hon hann leka i snön på väl valda ställen. Båda hade roligt på planen i alla fall och det var målet.

Dessvärre finns det folk som inte tar undan sina hundar när de står och nafsar mot en annan hund ansikte. Lycke visade vilken guldklimp hon är och stod bara lugnt och tittade på hunden som var uppe i ansiktet på henne, fullkomligt säker på att den må vara knäpp men hugger gör den inte och utan den minsta antydan till att svara tillbaka. Den här hunden ska jag vara rädd om!

På kvällen blev det Uppsala brukshundklubbs årsfest, mycket trevligt!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hittade din blogg ;-) Det såg verkligen härligt ut när Lykke och du körde. Lyckligare hund får man leta efter! Och jag håller med om den där knäppa kvinnan med otrevliga hunden, vissa människor har inget vett! Lykke var en stjärna! Vilken stabil hund du har!

2012-02-26 @ 17:30:03
URL: http://gladjeochiver.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0