Klippning i Sala

Idag har vi varit på en förmiddagstur till Lyckes uppfödare i Sala för att få henne klippt. Att stå på trimbordet var inte så populärt hos Lycke men desto roligare tyckte hon det var att få träffa sin kennelmamma, två av sina kullsyskon och sin mamma Kryddan. Och att plurra i guldfiskdammen förstås, precis efter att hon blivit så fint klippt. Maria verkade tycka att Lycke höll på att bli en riktigt fin dam och det är så kul att få se henne i äkta wheatenkostym. Jag som har tyckt att Lycke börjar närma sig full storlek har fått ändra mig efter att ha träffat Kryddan, hon har fortfarande en hel del att växa ikapp innan hon blir lika stor och ståtlig.

Inspirerad av hur mycket roliga attiraljer man kan ha inom pälsvården så slängde jag precis iväg en stooor beställning från häromi. Det blev försås inte bara pälsvårdsutrustning (saxar, trimbord, kam) utan lite annat också som behövs för kommande bruk (t.ex löpskydd, reservklicker, spårpinnar, metallapport(xD), m.m..).

Här kommer ett gäng bilder på när Lycke träffar brorsan Raffe (en riktigt lurvig sådan) och mamma Kryddan. Lycke är visserligen nyklippt på bilderna men hade hunnit plaska med guldfiskarna, riktigt fina pose-bilder finns på Marias kamera och läggs upp här så småningom.
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0