Mera hund

Igår tränade vi på klubben med Sara/texas och Linn /Ronja, jättehärligt väder och hundarna var duktiga. Lycke var lite väl distraherad och ville tyvärr inte alls leka med leksaker men desto duktigare var hon när vi utställningstränade. Dagen avslutades med frisering, Lycke jämrade sig över sin olycka. Hon skulle bara veta att två timmar inte är någonting mot för vad Dilba fick stå ut med när hon var ung, då fick man vara nöjd om det tog den dubbla tiden.

Idag har Lycke precis fått härja med grannvalpen Jojjo, labbe på 4 månader. Det var en trevlig start på dagen ute i solskenet och hela ledigheten har varit jättetrevlig, lite för trevlig, för idag måste jag nog börja ta itu med sådant som inte är lika roligt. Som att plugga till exempel. Snart...

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad kul att du ville länka till oss! Jag har dock flyttat (blev så förtjust i wordpress efter att ha gjort hemsidan) så du får gärna länka till vår nya adress istället :)



2010-11-09 @ 10:57:07
URL: http://livetmedtexas.wordpress.com/
Postat av: Sara

Vad kul att det märktes! Targetträningen var både snabb och effektiv, det kommer säkert att gå strålande för er också. Kan vi så kan alla :)



Ska förresten lägga till länk till er också!

2010-11-09 @ 17:33:01
URL: http://livetmedtexas.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0